Welkom bij het educatieve aanbod van Bibliotheek Het Groene Hart

Samen maken we lezen leuk
Goed kunnen lezen is nodig om mee te kunnen doen in de maatschappij. Jij als leerkracht speelt daarin een belangrijke rol. Wij ondersteunen je graag met leuke en uitdagende leesbevorderende lessen en workshops. In deze webshop vind je ons volledige aanbod voor het primair onderwijs. 

Zoeken
Je kunt zoeken op doelgroep, op een naam van een product of op categorie. Of probeer eens één van de volgende zoekwoorden:

  • Lezen, taal en media
  • Inspirerende collecties
  • Bibliotheek Bezoek
  • Landelijke campagnes
  • Bibliotheek op School
  • Lidmaatschap
  • Voor leerkrachten

Bestellen en inplannen
Je kunt de workshops en lessen makkelijk en snel online bestellen en inplannen. Je maakt hiervoor een account aan onder het kopje ‘Mijn school’. Onder de omschrijving zie je data staan waarop de les of workshop beschikbaar is. Wij sturen je een bevestiging van de bestelling.

Doe je als school mee met de Bibliotheek op School?
Dan werken we met een puntensysteem. Aan het begin van het schooljaar ontvang je van de Leesconsulente het beschikbare aantal punten voor jouw school.

Doe je als school niet mee met de Bibliotheek op School?
Dan krijg je twee keer per jaar een verzamelfactuur: in december en in juli 2025.

Wil je de datum van een les wijzigen?
Stuur een e-mail naar educatie@bibliotheekhgh.nl.

Wil je de les of workshop annuleren?
Tot 4 weken voor aanvang van de aangevraagde activiteit, kun je kosteloos annuleren. Daarna zijn wij genoodzaakt het gehele bedrag in rekening te brengen. 

Vragen?
Heb je nog vragen of mis je iets in het aanbod? Neem dan contact op met Brigitte van Leeuwen op telefoonnummer 0348 418 354. Of stuur een mail naar educatie@bibliotheekhgh.nl.

Wij denken graag met je mee.

Met vriendelijke groet,
Team Educatie Bibliotheek Het Groene Hart